Slået op d.

Premature babytøj fra størrelse 32

Ud over sundhedsproblemer har vi for tidlige babyer kæmper med mange andre vanskeligheder, som f.eks. At vælge størrelsen af børnetøj, der passer til størrelsen af en baby. Hvis du er en for tidlig mor til en for tidlig baby, har du allerede overbevist dig selv om, at baby tøj er for stort til din baby. Det er nogle gange svært at bestemme størrelsen af tøj til babyer født før datoen, fordi for tidlige babyer er forskellige i størrelse. Der er specielle tøjbutikker til for tidlige babyer, men der er så få af dem, at det vil være mere bekvemt at få bekendtskab med et par tips om at færdiggøre en babys garderobe i en traditionel børnetøjsbutik.

Køb babytøj til for tidligt fødte >>

1. Størrelse af tøj til premature babyer

Før du handler, skal du bestemme størrelsen og vægten af den nyfødte og notere den for at præsentere den for sælgeren i børnetøjsbutikken. I de fleste tilfælde er en for tidlig baby på et hospital forbundet med medicinsk udstyr, så det er bedst at vælge tøj fastgjort på forsiden med velcro. Det er også en god idé at købe t-shirts, der er knap på skuldrene.

Efter at have bestået den planlagte fødselsdato, skal du vælge tøj i størrelse for nyfødte eller for børn fra 0 til 3 måneder. Takket være brugen af moderne teknologier inden for obstetrik, kan dit barn nå eller endda overstige standardstørrelsen for den nyfødte efter udløbsdatoen. Brug denne viden og planlægge at købe baby tøj i de næste måneder af dit barns liv.

2. Typer af tøj til for tidlige babyer

Vær opmærksom på længden af ærmerne på tøjet. For tidlig babyer har normalt lange, slanke hænder, så tøj med lange ærmer passer måske ikke til dit barn. Straitjacks med korte ærmer og knapper på forsiden eller ærmer med ærmer langt nok til at dække barnets hænder er et godt valg for en baby født inden deadline.

Lige så vigtigt som længden af ærmerne er længden af benene i rompers. Hvis du bliver foruroliget af for lange ben af børnetøj, drage fordel af et bredt udvalg af baby skjorter til nyfødte. Disse typer tøj er oftest udstyret med en streng, hvorefter du lukker t-shirt i bunden. Endelig pakker babyens tæppe til nyfødte. Det er en god idé at fylde på bløde sko og en hætte, der vil varme barnet, hvilket gør det lettere for den for tidlige baby at vokse sig. I en layette til et barn efter fødslen bør der heller ikke være nogen handsker til nyfødte, takket være den lille, der ikke vil ridse huden med negle.

Køb Premature Babytøj >>

Når du handler, skal du tage højde for det faktum, at størrelsen af dit barn i de første par måneder af din liv vil stige betydeligt. Af denne grund er det værd at vælge tøj fremstillet af strækbare materialer eller forsynet med forlængelser (forlængerledninger ligner ekstra låse, der fastgør låsene i nederste del af strækstangen, så du kan forlænge kuffertens længde i børnetøj). Som du kan se, køber tøj til premature babyer ofte på at fuldføre en nyfødt garderobe med standardstørrelser.

Og det vigtigste … prøv ikke at bekymre dig om bestanden. Nyd hver dag, fordi hver dag bringer et par gram og styrke. Vær tålmodig og tænk positivt, bekymrende vil ikke ændre noget. Du er i gode hænder, og læger og sygeplejersker gør alt for at gøre det bedre. Tiden flyder meget hurtigt, og inden du ser tilbage, vil du være hjemme med din skat….